Saturday, May 14, 2011

Chocolate Polo Buns 巧克力波萝包


Chocolate Polo Buns 巧克力波萝包 (Recipe adapted & modified from HERE)
(I used chocolate chips as filllings)


I am submitting this entry to Aspiring Bakers #7 - Chocolate Delight (May 2011) hosted by Doris from Tested & tasted.

5 comments:

Jeannie said...

Your polo buns looks so much nicer than mine...I add too much topping and they flowed down to the tray:P 

cathysjoy said...

Jeannie,
Flowed down the tray? Oh, I did not pipe my toppings. It is just another layer of 'skin' wrapped over the bun.

melonpan said...

they look like melonpans^^ i love melonpans and they look so tasty *mjam*

Divine_redaja said...

Hi! could you please translate it in english?

bluelly said...

 Louis Vuitton Sac est temps salon, et vous avez besoin pour créer un stand qui attire non seulement des clients potentiels, mais conserve aussi les sur votre stand et leur donne des informations précieuses société. Votre stand doit être attrayant et doit atteindre l'objectif que vous avez défini pour l'événement. Souvent, lorsque vous concevez un tel stand, vous constatez que vous avez besoin d'incorporer les tables dans votre conception. Afin de les rendre aussi attrayant et efficace, car ils peuvent être, d'examiner les points comme un porte-brochure ou un affichage de table, ils peuvent aider à garder votre littérature organisé et faire briller votre stand!

Post a Comment

Post a Comment