Wednesday, March 7, 2012

天然酵母鬆餅

 

天然酵母鬆餅 

(basic recipe adapted from Carol)

Ingredients
100g natural yeast
200g plain flour, sifted
10g melted butter
200ml milk
30g sugar
 
Method:
1. In a bowl, mix flour, sugar, yeast milk & butter together into a smooth batter.  Keep in fridge overnight.
2. Preheat the waffle maker.
3. Put 1/4 cup batter into the centre of the waffle maker. Close the lid & let it cook for 5mins or until golden brown.

5 comments:

Daytonkitchens said...

you always amaze me with your work.
very impressive.

cathysjoy said...

Daytonkitchens,
Thanks for your kind words :)

Eileen@Hundred Eighty Degrees said...

Feel like munching on it now...

cathysjoy said...

Eileen!
You can finally leave your comments here! I am browsing your blog & suddenly received a beep on my lappy informing you leave me a comment! hahaha :)

blue0116 said...

longchamp l'assortiment complet de composants de foires commerciales disponibles aujourd'hui, vous avez de nombreuses options qui vous permettront d'obtenir grand impact de votre stand. Stratégiquement utilisant des éléments comme une couverture ou un coureur, un porte-brochure, une lumière de présentation, ou un affichage de table fera toute la différence dans la création d'un espace de fa?on efficace et attrayante atteint vos objectifs de salons professionnels!

Post a Comment