Friday, June 1, 2012

A Thousand Layered pastry


Wedding Pia (Recipe adapted from Yochana)

Ingredients:
Water Dough:
100g Plain flour
20g icing sugar
50g shortening
40g water + some red colouring (mix together)

Oily Dough:
80g Plain flour
40g shortening

Filling:
Red bean paste

Method:
1. Mix water dough together till smooth & then rest for 20mins.
2. Mix oily together & divide into 8 portions.
3. Divide water dough into 8 portions.
4. Wrap oily dough with the water dough. Oily dough inside & outside is the water dough.
5. Roll out into a tongue / oval shape and roll like a swiss roll. Repeat this process another time. Then let it rest for 5mins.
6. Roll out the dough into a round shape, wrap up with red bean paste & seal tightly. Place on the table & flatten it using your palm slightly.
7. Sprinkle some sesame seeds on top.
8. Bake at 180C for about 25 mins.


5 comments:

Hanushi said...

I love to eat this pastry!!! :) Yummy...

Vivian Pang said...

They are nicely shaped. I can see the patterns. Well done! Have a nice weekend:)

Cathyng said...

ya, try them out hanushi ;)

eileen@hundred eighty degrees said...

My favourite..Looks great.

bluelly said...

 Louis Vuitton Sac est temps salon, et vous avez besoin pour créer un stand qui attire non seulement des clients potentiels, mais conserve aussi les sur votre stand et leur donne des informations précieuses société. Votre stand doit être attrayant et doit atteindre l'objectif que vous avez défini pour l'événement. Souvent, lorsque vous concevez un tel stand, vous constatez que vous avez besoin d'incorporer les tables dans votre conception. Afin de les rendre aussi attrayant et efficace, car ils peuvent être, d'examiner les points comme un porte-brochure ou un affichage de table, ils peuvent aider à garder votre littérature organisé et faire briller votre stand!

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